Verzendbeleid van Fit Body Culture

Voordat je een bestelling bij onze webshop plaatst, is het verstandig om ons verzendbeleid goed door te nemen. In ons verzendbeleid vind je informatie over onze leverancier, de verwerkingstijd, verzending en meer.

Leverancier

Wij verzenden al onze bestellingen met het Nederlandse postbedrijf PostNL.

Verwerkingstijd

Onze bestellingen hebben een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen. Verwerkingstijd is de tijd tussen het moment dat een bestelling door een klant wordt geplaatst en wanneer de bestelling door ons wordt afgehandeld. Bestellingen die moeten worden verzonden, worden als afgehandeld beschouwd wanneer wij de zendingen aan de leverancier hebben overgedragen.

Levering

Onze bestellingen worden bezorgd op het door jou opgegeven afleveradres. Om ervoor te zorgen dat je pakket correct wordt afgeleverd en dat je jouw pakket ontvangt binnen de tijd die we adverteren, moet je ervoor zorgen dat je adres correct is ingevoerd en alle relevante en/of vereiste informatie bevat. Het gebruik van correcte afkortingen, straatnummers, gebouw- of appartementnummers en route-informatie (indien van toepassing) is essentieel voor een tijdige levering.

Zodra wij de bestelling hebben overgedragen aan de leverancier, zijn wij niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor verkeerd afgeleverde zendingen als de opgegeven adresgegevens onjuist zijn ingevoerd op het moment van aankoop.

Als er een probleem is met de levering van je bestelling, dien je eerst een claim in bij de leverancier en dan neem je vervolgens contact met ons op door ons jouw ordernummer en specifieke claimnummer te laten weten. Zodra wij die hebben ontvangen, gaan we samen aan de slag om tot de beste oplossing te komen.

Retourzendingen

Raadpleeg Artikel 6 - Retourneren en terugbetaling en Artikel 7 - Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd van onze algemene voorwaarden voor informatie over ons retourbeleid.