Over Ons

''Be Your Own Body Goals''
''Be Your Own Body Goals''

Welkom bij de officiële webshop van Fit Body Culture®. Wij zijn een sportmerk dat stijlvolle en unieke sportkleding, sportaccessoires en fitness belts creëert en aanbiedt om jouw fitness journey te verbeteren. 

Onze missie

‘’Be Your Own Body Goals’’

Onze missie is om jou te inspireren om een actieve levensstijl te leiden en om het beste uit jezelf te halen.

Wij willen dat jij de leuke en uitdagende kant van het sporten ervaart. Ons doel is om met onze producten een positieve bijdrage te leveren aan jouw fitness journey zodat jij ''je eigen body goals kan zijn''.

Onze producten

‘’Workout In Confidence’’

Workout in confidence met de Fit Body Culture® active wear en fitness belts. Onze active wear collectie bestaat uit unieke en stijlvolle sportkleding, speciaal ontworpen zodat jij je comfortabel, mooi en zelfverzekerd voelt tijdens het sporten. Een kledingkast vol mooie gym outfits geeft je meer motivatie om te sporten. Onze sportkleding bevat zachte, stretchy en body-sculpting materiaal, zodat je in comfort kunt sporten.

De Fit Body Culture® Fitness Belts zijn waist trainers die wij speciaal hebben ontworpen voor tijdens het sporten. De Fitness Belts zijn gemaakt van flexibel materiaal, zodat jij de comfortabele kant van waist trainen ervaart en het gewenste zandloperfiguur creëert tijdens het sporten en tijdens je dagelijkse bezigheden.

 

‘’Haal het beste uit je work-out’’ 

De Fit Body Culture® sportaccessoires zijn gecreëerd zodat jij je trainingen kunt uitbreiden en het beste uit je work-out kunt halen. Onze sportaccessoires zorgen voor meer uitdaging en draagt bij aan het mooie figuur dat je probeert te behalen. Onze sportaccessoires zijn lichtgewicht en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, zodat je waar dan ook je sportdoelen kunt behalen. Dus geen excuses meer!

Binnenkort introduceren wij de Fit Body Culture® Sweat Cream. Deze afslankcrème is speciaal ontwikkeld om je probleemgebieden effectiever aan te pakken en om nog meer uit je work-out te halen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Charissa Hardy

Eigenaresse van Fit Body Culture

Ontmoet de CEO

Hallo, Ik ben Charissa Hardy en ik ben de ceo en eigenaresse van Fit Body Culture®. Sporten is mijn grote passie. Sporten geeft mij veel uitdaging, plezier en draagt bij aan mijn zelfverzekerdheid. 

Stijlvolle en unieke gym outfits in mijn kledingkast motiveren mij om te sporten. Ik hou van kleding die comfortabel aan mijn lichaam zit en mijn persoonlijke stijl matcht. Wat mij zeker ook motiveert, is wanneer ik de juiste sportaccessoires heb die voor meer uitdaging en plezier zorgen tijdens het sporten en een mooi resultaat leveren.

Het belangrijkste wat ik tijdens mijn fitness journey heb geleerd is dat je nooit moet opgeven en dat je net zo lang door blijft gaan, totdat jij je doelen bereikt hebt. Vergeet nooit waarom je aan je fitness journey begonnen bent en denk aan hoe trots jij op jezelf zult zijn als je resultaten begint te zien.

Ik zie ons sporters als een cultuur. Wij willen aan onze gezondheid, lichaam en mindset werken en dat maakt ons één. Daarom heb ik besloten om mijn bedrijf ''Fit Body Culture'' te noemen.